Voor Rijscholen

Heeft jouw rijschool leerlingen die in het Engels het theorie-examen gaat doen? Wij helpen jouw leerlingen in één keer slagen. En met een ruime commissie verdien je hier ook nog leuk aan. Aanmelden is eenvoudig via WhatsApp.

Neem contact op via WhatsApp.

Van start
Na jouw aanmelding krijg je een eigen pagina op deze website. Je kunt vanuit jouw website een link plaatsen naar deze pagina. Als een leerling zich via deze pagina aanmeld krijg jij 20% commissie. Bij een cursus van €99 is dat €19,80. Beide bedragen zijn inclusief btw. De commissie wordt uiterlijk de 2e week van elke maand gestort.

Dashboard
Je krijgt toegang tot ons dashboard. Dit is een overzicht van al jouw aanmeldingen en commissies. Je hebt dus altijd zicht op hoeveel commissie je nog moet ontvangen en welke leerlingen via jouw pagina zijn aangemeld.

Over ons:
Theory in Arnhem is onderdeel van Nationaal Theoriecentrum B.V. uit Amsterdam. We zijn de afgelopen jaren snel gegroeid op de Engelse markt en zitten inmiddels in meer dan 30 steden. Daarnaast hebben we dagelijks online cursussen via Zoom. Ons team telt 13 docenten. 

We hebben een persoonlijke aanpak en doen er alles aan om de leerling te laten slagen voor het theorie-examen. Daarom krijgen ze bij ons meer dan alleen een dagcursus.  Een leerling krijgt onbeperkt toegang tot de oefenvragen en examens van Lens Media (tot 2 weken na de cursus). Daarnaast hebben we 2x per week een online CBR warm-up sessie. Hierin oefenen we aan de hand van examenvragen. Deze sessie is van 9:00 uur tot 12:00 uur, waarna een leerling direct door kan gaan naar het CBR. Alles zit inbegrepen in de cursus. 

Mocht je hierin geïnteresseerd zijn ben je welkom om eens een cursus bij te wonen. Dit kan ook online via Zoom. 

Message Us on WhatsApp
x